Dit zijn de voordelen van een vakantie met een huurauto

Dit zijn de voordelen van een vakantie met een huurauto

Met de auto op vakantie is nog altijd populair. Geen wachttijden voor een boot, geen drukke vertrekhallen voor het vliegen en geen onnodige vertraging. Je gaat wanneer jij wilt.

Die vrijheid spreekt nog altijd veel mensen aan, maar een haperende motor of weinig bagageruimte, gelimiteerde kilometers van een leaseauto of het ontbreken van een beetje comfort in een oudere auto gooien nog wel eens roet in het eten. De oplossing: huur een auto bij Easyterra.nl.

Je krijgt altijd een betrouwbare auto mee, en je kiest zelf de auto waar je het beste mee uit de voeten kunt, met voldoende bagageruimte en een beetje luxe. Het is immers voor de vakantie, nietwaar.

Comfortabel door La douce France

Zo rijd je bijvoorbeeld op je gemak en lekker comfortabel richting de Franse kust of een mooie stad in Frankrijk. La douce France krijgt hier in ieder geval betekenis mee. Je kunt met de huurauto gaan en staan waar je wilt.

Mochten zich er calamiteiten voordoen dan krijg je meestal binnen 24 uur een vervangende auto. Ook dat is geruststellend. Auto huren Frankrijk wordt daar nog aantrekkelijker van.

Regel je huurauto vanuit Nederland

Met het juiste contract ben je prima verzekerd, betaal je niet te veel en kun je zorgeloos op pad. Juist daarom is het raadzaam om vanuit huis je huurauto te reserveren en niet pas op de plaats van bestemming. Dat is vaak duurder en je wilt meteen op pad en weet: haastige spoed is zelden goed. Verdiep je in de huur en het verzekeren van de auto, neem de beslissingen op je gemak en lees thuis de kleine lettertjes.

‘Rijd jij of rijd ik?’

Let even op wie er allemaal mogen rijden als je de huurauto reserveert. Als je met een aantal mensen gaat of oudere kinderen kan het fijn zijn als er ook eens iemand anders achter het stuur kruipt. Dat is vaak leeftijd- en ervaring-gebonden. In de meeste gevallen kan ook een tweede bestuurder worden aangewezen en dat is wel zo fijn. Tenzij je natuurlijk een liefhebber bent en zelf het liefst alles rijdt. Dan is er geen vuiltje aan de lucht.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *