Camping Costa Brava

Camping Costa Brava

De Costa Brava is zonder twijfel de meest populaire zonbestemming van heel Europa en ligt in Spanje . Het is dan ook niet vreemd dat u hier zeer veel campings kan vinden. Er zijn daardoor dus ook bestemmingen die iedereen kunnen aantrekken. Of u nu een hele beperkte camping wenst waar u alleen komt om te slapen, of juist een zeer uitgebreide camping vol met de modernste faciliteiten zodat u de gehele vakantie lang geen stap hoeft te zetten. Alles is er mogelijk. Bovendien heeft de Costa Brava het één en ander te bieden dat u bijna nergens anders vindt. Een oplossing voor de taalbarrière bijvoorbeeld.

Nederlandse camping

Het grote voordeel van een kampeervakantie aan de Costa Brava is dat u er Nederlandse campings te vinden zijn. De bestemming is al zo lang populair onder Nederlanders dat het inmiddels zo is dat een aantal van hen er voor zichzelf begonnen is. Dit is natuurlijk zeer gemakkelijk voor de Nederlandse bezoekers. De Spaanse taal is immers best lastig en Spanjaarden spreken ook nogal snel. Dit kan tot misverstanden leiden. Deze taalproblemen heeft u niet op de Nederlandse campings. Zo bent u dus weg uit uw vertrouwde Nederlandse omgeving, maar kunt u zich wel gewoon verstaanbaar maken.

Zon, zee, strand

Er is natuurlijk eigenlijk maar één reden om naar de Costa Brava te gaan en dat is om lekker in de zon op het strand aan de zee te gaan liggen. Dit is dan ook goed mogelijk. De meest campings liggen zo dicht bij de zee dat u letterlijk het strand op stapt als u de poort van de camping uitloopt aan de costa brava. Dit is dan ook een reden waarom een aantal campings ervoor kiezen om de faciliteiten beperkt te houden. Zo kunt u voor een schappelijke prijs een mooie staplaats boeken en kunt u alle dagen van het strand genieten.

Speciale wensen

Omdat de Costa Brava zo populair is, is het heel goed mogelijk om aan allerlei speciale wensen te laten voldoen. Wilt u bijvoorbeeld uw huisdier meenemen? Dan zijn er zeer veel campings waar bijvoorbeeld honden zijn toegestaan te vinden. Heeft u kinderen in verschillende leeftijden? Dan zijn er campings die voor elke leeftijdsgroep wel iets te bieden hebben. Of het nu peuters, kleuters of tieners zijn maakt daarin geen enkel verschil. Ook aan uw eigen wensen kan vaak voldaan worden. Zo zijn er bijvoorbeeld campings met ruimere plekken zodat u meer rust heeft. Ook zijn er campings die zeer luxe zijn. U waant zich dan bijna in een hotel terwijl u aan het kamperen bent.